Servico leverer erhvervsrengøring
– og vi vil have, at der skal være rent, overalt!

Rengøring har for os altid været mere end bare en service. Vi ved nemlig, hvor meget det betyder, at man kan arbejde og drive sin forretning i et rent og sundt miljø. Det er også en af grundene til, at alle vore medarbejdere bliver sat grundigt ind i hver enkel rengøringsopgave af vores kvalitetschef, Ihor Pylypchuk. Ihor har været ansat siden 2008 og er med til at skræddersy hver enkel opgave, og derfor er han også med til opstart på alle nye kunder.

Vi samler på tilfredse medarbejdere og kunder

Alle skal have det godt hos os, både kunder og medarbejdere. Vi bestræber os derfor på at levere de bedste resultater samt de bedste arbejdsbetingelser for vore medarbejdere, så vi på denne måde sikrer, at vore kunder er tilfredse og at vore medarbejdere er motiverede. Med denne tilgang, har vi vokset os til en virksomhed med over 60 ansatte og arbejdstilsynet har tildelt os en grøn smiley.

Kun svanemærkede produkter

Vi har de sidste mange år været optaget af at tage en mere grøn omstilling. Det har resulteret i, at vi i dag udelukkende bruger svanemærkede rengøringsmidler og at energi- og vandforbruget bliver holdt på et minimum. Derudover har vi lavet en cykelhandlingsplan, hvor vi sørger for, at alle vore medarbejdere så vidt muligt cykler eller tager offentlig transport, når de skal ud til vore kunder. Det giver god mening for vores klima og for den enkelte medarbejders sundhed. Det er små skridt, men vi tror på, at det er i den rigtige retning.

Servico er service, vilje og kompetence!

Ring 70 228 227
og book et møde.

Vi tilbyder første møde, samt gennemgang helt uforpligtende!

Navn / Firmanavn

E-mail

Besked / Projekt beskrivelse